Holistica-Medica

Holistica-Medica A/S er et grønt laboratorium med fokus på naturmedicinsk forskning. Vi fremstiller homøopatiske lægemidler, vitaminer, mineraler samt urteberigede kosttilskud. Desuden informerer vi løbende om den nyeste forskning inden for stress, hormoner, immunforsvar og nervesystem.   

 

Vi ønsker dig velkommen og ser frem til at give dig vores bedste service...

Børnevitamun

BØRNEVITAMUN

NYHED til børn!

 

Efter 5 års udvikling og afprøvning kan vi med stolthed præsentere vores vitaminpille- og tyggetablet til børn. Kosttilskuddet indeholder vitaminer, mine-raler og urter – alt i én velsmagende tyggetablet.

Læs mere her

Livets Hormoner

Livets Hormoner

En bog for livet – om livet!

 

 

Læs bogen, som lærer dig om hvordan hormoner og følelser hænger sammen. Få indsigt i hvorledes dine tanker griber ind i dit helbred. Bogen er baseret på de nyeste forskningsresul-tater inden for hjerne, hormoner og immunforsvar.

Læs mere her.

Produkter  :: Mest populære
1. Livets hormoner (33379)
2. PNN-Meditation (22198)
3. Klyster sæt (20887)
4. Homasin Comp (20076)
5. Vitamun (19621)
6. Infeksin (15036)
7. Nersin (14671)
8. Midtvejspillen (11465)
9. Masin (11338)
10. Børnevitamun (11238)
Tilbud lige nu!
Organernes Psykologi -  Nyhed!
Organernes Psykologi - &nbsp;<FONT color=red>Nyhed!<FONT>

Pris: DKK1,687.50 (DKK1,350.00 excl. moms)


11 times DVD-kursus i organernes psykologi - NYHED!

DVD-kurset henvender sig til dig, som virkelig ønsker at dykke detaljeret ned i sammenhængen mellem krop og psyke.

 

Undervisningen tager udgangspunkt i den overbevisning, at der er en direkte sammenhæng mellem sindet, følelserne og kroppens fysiologi. Der bliver undervist i detaljerede sammenhænge mellem krop og psyke. Lær om personlighedstyper og forstå hvilke tanker og følelser, der kan ligge til grund for symptomer i muskler, mavesæk, tyndtarm, tyktarm, lever, bugspytkirtel, lunger, hjerte, livmoder, immunforsvar og meget meget mere. DVD-kurset er en optagelse af et seminar afholdt på Heilpraktikerskolen i Bjerringbro maj 2013. Der henvises løbende til nye spændende forskningsresultater.

 

Med afsæt i den nyeste viden, indenfor psyko-neuro-immunologi, psyko-neuro-endokrinologi og psyko-neuro-gastroenterologi præsenterer heilpraktiker Arvin Larsen dig for en række spændende nye sammenhænge mellem sind og organer.

 

Til DVD’erne er vedlagt en kopi af anvendte undervisningsslides samt en referenceliste på de studier og videnskabelige undersøgelser, der henvises til gennem kurset.


Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>
Artikler  :: Aktuelle nyheder!

Bryd familiens arv
Bryd arven, ryd op i epigenetikken og modarbejd dine sygdomsdispositioner
Vi bærer alle på en arv. Arven inkluderer bl.a. vores forfædres traumer og adfærdsmønstre. Vores oplevelser går således i arv fra generation til generation via en transgenetisk og epigenetisk regulering af vores genetiske udtryk.  
Læs om den nyeste forskning indenfor sammenhængen mellem sindet og menneskets genetiske udtryk. Artiklen understreger hvilke psykologiske faktorer, der udløser uhensigtsmæssige genetiske udtryk gennem livet.
Artiklen gør også op med forestillingen om, at vi er slaver af vores gener, ligesom artiklen gennem otte præcise guidede adfærdsreguleringer forsøger at pege på, hvorledes du selv kan bidrage til en bedre epigenitik i forsøget på at værge dig mod familiære sygdomsdispositioner samt hurtig ældning. Bring de adfærdsmønstre til ophør, der disponerer for inflammationer, gigt, autoimmune sygdomme og immunsvækkelse mm.
 
 
Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Brokier med tilhørende forgreninger.
Andre veje ud af astma, KOL, allergier, inflammationer og infektioner
Ifølge den etablerede medicinske forståelse skal årsagen til symptomerne findes i et ”sygt” immunforsvar, der overreagerer på fremmede antigener (pollen, husstøv, hund, kat etc.). Med denne tilgang til forståelsen af astma og eksem er astmatikere og allergikere udråbt som ofre for deres fysiske og kemiske miljø. Med det overvejende fokus på miljøets rolle er vejen således banet for et liv med evig angst for luftbårne fjender samt daglig medicinering af diverse lægemidler. MEN, ny forskning peger på helt andre årsager og muligheder. Denne nye forskning åbner for helt andre veje ud af astma, kol, inflammationer og kroniske infektioner.
Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Forsøg med makakaber viser at social stress har betydning for immunforsvarets gener

Ny forskning gennemført på makakaber viser rystende nye sammenhænge. Det viser sig, at vores sociale trivsel i fællesskabet har afgørende betydning for de gener, der kontrollerer vores immunforsvar.

 

 

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Menneskets mikrobiota er fundamentet for et godt helbred

Hvis der er uorden i tarmens bakterieflora, kan det gå helt galt for menneskets helbred. Vores sunde tarmflora er derfor menneskets bolværk mod sygdomme som f.eks. mavesår, tarmbetændelser, gigt, allergier, eksemer, astma, KOL, bylder, tarmkræft, angst, depressioner etc.

Nu viser forskningen, at bakteriefloraen ikke kun styres af kost og madvaner, men at tarmens bakterieflora også reguleres af hjernen. Nye studier peger derfor på, at tanker, følelser og stress kan forskubbe tarmfloraens bakteriebalance. Herved udvikles sygdomsfremkaldende tilstande i tarmens slimhinder - tilstande der kan ligge grunden til mange af tidens folkesygdomme.

 

 

 

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Osteocalcin - et nyt vidunder hormon.

Læs om helt nye opdagelser, der giver indblik i, hvorledes vores skelet udskiller et hormon, der på afgørende vis indgår i reguleringen af vores blodsukker, fedtforbrænding og hormonproduktion. Måske har hormonet også barnløshed på samvittigheden! Artiklen tager dig med på en spændende rejse ind i kroppens fantastiske molekyler og sammenhænge. Giv dig god tid og bliv fuldstændig opdateret omkring helt nye sammenhænge mellem knogler, kolesterol, stofskiftelidelser, fedme, kønshormoner, stress og meget mere.

 

 

 

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Cytokiner

Immunforsvar, stress, tanker og cytokiner - dybe årsager bag folkesygdommene
Så er det et faktum. Forskningen har fundet en af de vigtigste sammenhænge mellem vores hjerne og immunforsvar. Det parasympatiske nervesystem stimulerer vagusnerven samt udskiller en øget mængde af neurotransmitteren acetylkolin, når vi oplever tryghed, glæde, lyst, fred og balance. Acetylkolin binder sig til makrofagerne og hæmmer de proinflammatoriske cytokiner TNF-alpha, IL-1 og IL-6. Hermed kan tanker og følelser indirekte dæmpe immunforsvarets ødelæggelse af kroppens væv og sætte en stopper for allergifremmende histaminreaktioner.

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Kolesterolet afspejler dine følelser

Kolesterolet afspejler dine følelser – endelig en undersøgelse, der kan flytte fokus

Forskningen tyder på, at den alvorligste årsag til at kolesterolet aflejrer sig som plak og forkalkninger i kranspulsårerne ikke skyldes niveauet af kolesterol i blodet, men istedet skyldes de inflammatoriske processer, som følger i kølvandet på de hormonelle og immunologiske forstyrrelser som opstår, når vi er domineret af aggressioner og frustation i vores tilværelse.

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Fjendtlighed, aggression og frustration forbundet med kroniske lungesygdomme

Fjendtlighed, aggression og frustration forbundet med kroniske lungesygdomme
Årsagen til nedsat lungefunktion, astma samt forkalkning af hjertets kranspulsårer skal ikke altid søges i vores gener, kostvaner, motionsvaner eller lign. I følge en artikel offentliggjort i Thorax, International journal of respiratory medicine har forskere nu dokumenteret, at fjendtlighed og frustration øger risikoen for at udvikle nedsat lungefunktion og astma. Artiklen understreger også, at stress kan udløse sygdomme så som forhøjet blodtryk, infektioner i de øvre luftveje, hudsygdomme, kronisk træthedssyndrom, irriteret tyktarm mm.

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

HeartMaths forskning har fundet en relation mellem HRV,  Hjertekohærens og balancen i vores nervesystem

Dit hjerte indeholder nøglen til dit helbred

HeartMath Instituttet har publiceret en betydelig række forskningsresultater, der dokumenterer, at netop balancen i nervesystemet er altafgørende for organismens evne til at bevare sin sundhed. Således dokumenterer deres forskning, at følelsernes balance spiller en væsentlig rolle for vores hjernebølger, DNA, proteinsyntese, hjerte, kredsløb, hormonsystem, immunforsvar, kognitive præstationer, fysiske præstationer, smerteoplevelser og en lang række folkesygdomme.


HeartMath Instituttet har gennem 16 år forsket i sammenhængen mellem hjertet og hjernen. Forskerne fra instituttet har dokumenteret præcise sammenhænge mellem følelser, tanker, helbred og hjerterytmer. Denne forskning viser, at vi ved hjælp af hjertet kan bringe harmoni tilbage til krop, sind og sjæl. Teknikken er enkel og kan læres på kun 5 minutter. Forskningen er banebrydende og giver alle mennesker muligheden for, at drage omsorg for deres egen sundhed på en helt ny måde.


Dette betyder, at man kan sidde foran sin computerskærm og direkte aflæse sine egne følelsesmæssige udsving, samt se hvordan tankerne enten skaber balance eller ubalance i nervesystemet. Hermed har HeartMath gjort det muligt for os alle at kigge bag bevidsthedens slør, og samtidig givet os et redskab til at forstå hvilke tanker og omstændigheder i tilværelsen, som forstyrrer kroppens finere balance.
En spændende fremtid venter…

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>

Dyb afslapning er nok til at ændre vore geners udtryk

Dyb afslapning er nok til at ændre vore geners udtryk

Lidelser lige fra forhøjet blodtryk, smertesyndromer, barnløshed og rheumatoid arthritis (leddegigt) kan bedres, hvis patienten kan opnå et psykologisk stadie af dyb afslapning, som influerer på genernes basale udtryk af mønstre. Ifølge forskerne er dette det første virkelig omfattende studie af hvordan sindet kan påvirke genernes basale udtryk.

Læs mere...Læs mere...<br><br><br><br>
  [ 1 Luk 3 ] Næste  
Artikler  :: Mest populære
Betalingskort

Vi tager imod følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og JCB.

Vores shop tager imod betaling fra følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Master-Card, Visa,Visa Electron og JCB.

Fødevarestyrelsens
kontrolrapport

 
Holistica-Medica A/S bliver løbende kontrolleret af Fødevarestyrelsen. Klik på nedenstående ikon for at se Fødevarestyrelsens smiley-rapporterSprog
German Danish English Finnish Dutch Norweigian Swedish
Artikler  :: Nye
Psyke og krop
Homøopatisk forskning
Ny sundhedsforskning
Hvad tror du på?
Når vi betragter folkesygdommenes hærgen blandt vore medmennesker, ser sygdommene umiddelbart ud til at ramme tilfældigt. Det er da også et faktum, at vi alle fødes med forskellige arvelige dispositioner for den ene eller anden sygdom. Men hvilke forhold i livet tror du mest trigger vores arvelige sygdomsdispositioner. Hvis du kun må vælge blot een af nedenstående muligheder hvilket svar hælder du så mest til?

Se resultater | Forrige afstemning
Bestem selv farvenAnsvarsfraskrivelse og forbehold

Informationerne på holistica-medica.dk er udelukkende til informationsbrug og kan ikke erstatte autoriseret professionel lægelig rådgivning eller behandling af autoriserede læger.
Informationerne på holistica-medica.dk om homøopatiske lægemidler er af generel informativ karakter. Du skal derfor altid søge autoriseret og professionel lægelig bistand til vurdering af risici eller fordele ved behandling med de enkelte præparater. For alle homøopatiske lægemidler gælder, at lægemidlerne er lægemidler uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af lægemidlerne.

Artiklerne på holistica-medica.dk kan ikke forventes altid at være "up to date" og veldokumenterede. En sådan opgave ligger udenfor formålet med holistica-medica.dk, som leverer gratis information indenfor et meget omfattende sundhedsområde, hvor det antages at mængden af den faglige viden fordobles på blot 5 år. Artiklerne er desuden baseret på en blanding af information fra videnskabelige undersøgelser samt personlige erfaringer. Indholdet i artiklerne er derfor ikke altid baseret på veldokumenterede videnskabelig valideret fakta, hvorfor artiklerne på holistica-medica.dk ikke på nogen måde må anvendes som vejledende uanset indhold.

Offentliggørelsen af informationer på holistica-medica.dk medfører ikke, at der etableres et læge/patient forhold mellem brugeren og holistica-medica.dk eller dennes rådgivere/brugere.

holistica-medica.dk/Holistica-Medica A/S kan ikke drages til ansvar, det være sig direkte eller indirekte, for nogen handling, skade, gene, personligt tab eller anden konsekvens, som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brugen af informationerne på holistica-medica.dk."COPYRIGHT 2008
Dette website eller eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Holistica-Medica A/S jævnfør lov om ophavsret. Alt indhold på dette website så som artikler, tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Holistica-Medica A/S. Alt software anvendt på dette web-site tilhører Holistica-Medica eller vores software leverandører.Holistica-Medica A/S, Apotekerbakken 23 A DK 8783 Hornsyld. SE. nr: 14091440
Tlf: +45 7683 3000 - E-mail: service@holistica-medica.dk A/S
Holistica-Medica A/S