Holistica-Medica
Livets Hormoner

Livets Hormoner

En bog for livet – om livet!

 

 

Læs bogen, som lærer dig om hvordan hormoner og følelser hænger sammen. Få indsigt i hvorledes dine tanker griber ind i dit helbred. Bogen er baseret på de nyeste forskningsresul-tater inden for hjerne, hormoner og immunforsvar.

Læs mere her.

Vitamun

VITAMUN

VITAMUN har vundet prisen som årets produkt ved  Helseawarden!

 

Vitamun


Udover en daglig tilførsel af vitaminer, mineraler og spor-stoffer får du også en daglig tilførsel af plantestoffer og antioxidanter fra følgende 10 urter bl.a: Grøn te, Cat's  Claw Sibirisk Ginseng,  Hyld, Rød solhat, Sarsaparille, Ingefær, Grøn alge, Lapacho samt 

Hyben.

Læs mere her.

PNN-meditation

PNN-meditation

Lad krop og sind smelte sammen!

PNN-meditation bygger på den nyeste hjerneforskning samt forståelsen af sindets betydning for kroppens balance. Opbyg indre ro og balance. Læs mere her.

Biskjoldbruskkirtlerne
Biskjoldbruskkirtlerne

 

Biskjoldbruskkirtlerne

 

Biskjoldbruskkirtlernes hormoner regulerer kalk-fosfor-balancen i organismen samt opretholder kalkkoncentrationen i blodet. Da kalk er grundlaget for den strukturelle styrke i kroppens knogler, er dette hormon vigtigt i vores evne til at modstå tyngdekraften. Da kalk også er en nødvendighed for at nervesystemet kan formidle sine budskaber, vil forstyrrelser i biskjoldbruskkirtlerne føre til en række forstyrrelser.

Set fra en alternativ forståelse af biskjoldbruskkirtlerne, hænger disse kirtler sammen med menneskets evne til at opretholde en bæredygtig livsstruktur. Dette betyder, at kirtlerne kun vil være i balance, hvis vi lever i ærlighed med os selv. Et liv, der bygger på løgn, selvbedrag, og falske værdier, vil altid kollapse, når belastningen bliver for stor. Vil man bevare nogle velfungerende biskjoldbruskirtler, må man altså bygge sit liv på de universelle og bæredygtige værdier som f.eks. kærlighed, ærlighed, åbenhed, tillid og tro.

Der findes to slags personlighedstyper skabt af ubalance i biskjoldbruskkirtlernes hormoner: de mentalt dominerede og de følelsesmæssigt dominerede. Den mentalt dominerede type er typisk et menneske, der ikke har nogen kontakt til andres behov og følelser. De er typiske egoister og handler hele tiden kun ud fra deres egen verden og egne behov. De er mennesker, som ikke regner fællesskabet og demokratiet. De oplever ikke verden gennem hjertet, men gennem hjernen. De taler logikkens sprog og giver ikke plads til følelser.

Effektivitet frem for alt. Følelser er kun til besvær og hindrer muligheden for at tænke klart og rationelt. Disse mennesker bliver ikke beriget af livets naturlighed. Natur, musik, kunst, farver og kærlighed opleves ikke som nogle nærende kvaliteter. I stedet er det eneste, der virkelig beriger disse mennesker, den verden, de har skabt i deres egen illusion og vision.

Når disse mennesker efter lang tid når en tilstrækkelig ubalance, vil de miste deres livsglæde. De mentale er ofte mennesker, der har alt - arbejde, hus, bil, børn, ægtefælle - et liv der virker perfekt, men de føler ingen glæde derved. Dette forstår de ikke, og før de når til erkendelsen, er det ofte for sent til at redde.

Deres livsbane får katastrofale følger, den dag illusionen brister, og de opdager, at de har levet et tomt liv. At de har mistet livet med al dets herlighed.

De svinder fuldstændig hen i depression, hvor de konstant vil møde de følelser i sig selv, som de altid har fornægtet eksisterer. Denne situation er så konfronterende, at de ofte er nødt til at tage nervemedicin resten af livet for bare at kunne se sig selv i øjnene.

De emotionelle mennesker er modsætningen. De føler alt for meget for alt og alle. Overdreven følelse for andre, sig selv, dyrene, naturen, kunsten, musikken, verdenssituationen etc. Nu er det selvfølgelig ikke sådan, at dette skal ses som noget negativt i sig selv, men hvis vi går og lever os ind i alle situationer, mennesker, stemninger, bevægelser og politiske tiltag, vil vi miste os selv. Vi vil da mangle en personlig centrering, som er nødvendig for at bevare vor egen balance. En balance, som er nødvendig, hvis vi vil gøre noget med alt det, vi føler. Alt for mange føler så meget af den dårlige side i vores verden, at de bliver lammet. En følelse af nyttesløshed, håbløshed, og opgivenhed bliver da ofte kendetegnet på disse følsomme og sensitive mennesker. De mister da selv troen på livet og meningen, og dermed ender de i samme båd som det mentale hjerte-menneske.

 

Typiske stresssygdomme ved ubalance i biskjoldbruskirtlerne

De typiske sygdomme ved ubalance i biskjoldbruskirtlerne er bl.a. hjerte-kar-sygdomme, nyresten, allergier, astma, bronkitis, forkalkning, cirkulationsforstyrrelser i hele kroppen, afkalkning af knogler, sovende fornemmelser, neurologiske forstyrrelser, muskelkramper, grå stær, grøn stær etc.

 

Vil du vide mere - tryk på tekstlinket ud for de andre kirtler på figuren herunder:

   
Hypothalamuskirtlen 

              
Biskjoldbruskirtlen 

      

 

 

 

 

 Pinealkirtlen

 Hypofysen

 

 Skjoldbruskkirtlen

 

 

 Kønskirtlerne

Bestem selv farven
Nyhedsbrev?
For at kunne modtage vores nyhedsbrev, venligst skriv din e-mail adresse og tryk 'Tilmeld' på tasten

Generel info  :: Mest populære
3. Binyrerne (7473)
5. Pinealkirtlen (4568)
Hvad tror du på?
Når vi betragter folkesygdommenes hærgen blandt vore medmennesker, ser sygdommene umiddelbart ud til at ramme tilfældigt. Det er da også et faktum, at vi alle fødes med forskellige arvelige dispositioner for den ene eller anden sygdom. Men hvilke forhold i livet tror du mest trigger vores arvelige sygdomsdispositioner. Hvis du kun må vælge blot een af nedenstående muligheder hvilket svar hælder du så mest til?

Se resultater | Forrige afstemning
Midtvejspillen

MIDTVEJSPILLEN

NYHED til voksne!

MIDTVEJSPILLEN


Til mænd og kvinder i den modne alder.

 

MIDTVEJSPILLEN er udviklet til både mænd og kvinder!

Indeholder 12 vitaminer, 10 mineraler og 17 urter.

Læs mere her.
Ansvarsfraskrivelse og forbehold

Informationerne på holistica-medica.dk er udelukkende til informationsbrug og kan ikke erstatte autoriseret professionel lægelig rådgivning eller behandling af autoriserede læger.
Informationerne på holistica-medica.dk om homøopatiske lægemidler er af generel informativ karakter. Du skal derfor altid søge autoriseret og professionel lægelig bistand til vurdering af risici eller fordele ved behandling med de enkelte præparater. For alle homøopatiske lægemidler gælder, at lægemidlerne er lægemidler uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af lægemidlerne.

Artiklerne på holistica-medica.dk kan ikke forventes altid at være "up to date" og veldokumenterede. En sådan opgave ligger udenfor formålet med holistica-medica.dk, som leverer gratis information indenfor et meget omfattende sundhedsområde, hvor det antages at mængden af den faglige viden fordobles på blot 5 år. Artiklerne er desuden baseret på en blanding af information fra videnskabelige undersøgelser samt personlige erfaringer. Indholdet i artiklerne er derfor ikke altid baseret på veldokumenterede videnskabelig valideret fakta, hvorfor artiklerne på holistica-medica.dk ikke på nogen måde må anvendes som vejledende uanset indhold.

Offentliggørelsen af informationer på holistica-medica.dk medfører ikke, at der etableres et læge/patient forhold mellem brugeren og holistica-medica.dk eller dennes rådgivere/brugere.

holistica-medica.dk/Holistica-Medica A/S kan ikke drages til ansvar, det være sig direkte eller indirekte, for nogen handling, skade, gene, personligt tab eller anden konsekvens, som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brugen af informationerne på holistica-medica.dk."COPYRIGHT 2008
Dette website eller eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Holistica-Medica A/S jævnfør lov om ophavsret. Alt indhold på dette website så som artikler, tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Holistica-Medica A/S. Alt software anvendt på dette web-site tilhører Holistica-Medica eller vores software leverandører.Holistica-Medica A/S, Apotekerbakken 23 A DK 8783 Hornsyld. SE. nr: 14091440
Tlf: +45 7683 3000 - E-mail: service@holistica-medica.dk A/S
Holistica-Medica A/S