Holistica-Medica
Nyhedsbrev?
For at kunne modtage vores nyhedsbrev, venligst skriv din e-mail adresse og tryk 'Tilmeld' på tasten

PNN-Illusionsterapi

PNN-Illusionsterapi

Bryd op med dine negative tankemønstre

 

PNN-Illusionsterapi bygger på den nyeste hjerneforskning samt forståelsen af tankernes betydning for kroppens balance. Bryd dine negative tankemønstre, genkald dig din oprindelige identitet og befri kroppen for ødelæggende stress. Læs mere her.

Forum  Søg
 
Forum
Alle forum
  Forum Emner Svar Sidst opdateret
Åbent forum
Det er vores håb, at dette forum kan blive et samlingssted for mennesker, som ønsker at have en bred og åben dialog om sunde tanker i livet generelt.
5 7 23/06/2013 02:33
I: Nersin
Af: Marie1
Kollektiv brevkasse
Vi kan alle blive ramt af sygdom. Har du et spørgsmål eller råd til andre, kan du bruge dette forum. OBS. Der må ikke reklameres for produkter i forummet. Holistica-Medica A/S påtager sig intet ansvar for de råd eller den vejledning, som måtte figurere i forummet. Opsøg altid din egen læge FØR du vælger en evt. alternativ behandling.
24 14 14/08/2016 19:21
I: Restricted Topic Flere og flere med...
Af: hanne@tankliv.dk
Sind, krop og ånd
Skriv eller del dine erfaringer og viden om sammenhængen mellem sind, krop og ånd. Har du personlige erfaringer eller har du fundet ny forskning som andre kan have glæde af...
1 4 08/09/2013 00:27
I: Restricted Topic Næseslimhinder og ...
Af: sangod@hotmail.dk
Homøopatisk forum
Dette forum anvendes til diaglog om homøopati generelt. Har du personlige erfaringer med homøopati, som du ønsker at dele med andre? Eller ønsker du at udveksle grundlæggende tanker og nyheder indenfor den homøopatiske forskning? OBS. Der må ikke reklameres for specifikke produkter eller producenter.

6 2 03/04/2017 00:48
I: Restricted Topic Stress og eksem
Af: hanne@tankliv.dk
HeartMath (emWave) FAQ
  Forum Emner Svar Sidst opdateret
Dette HeartMath forum er oprettet til dig som ønsker at dele dine erfaringer med andre emWave PC- brugere. Vi vil også bringe relateret HeartMath nyt i dette forum samt evt. dokumenter til download.
1 0 17/02/2009 12:29
Af: Administrator
Dette HeartMath forum er oprettet til dig som ønsker at dele dine erfaringer med andre emWave PSR - brugere. Vi vil også bringe relateret HeartMath nyt i dette forum samt evt. dokumenter til download.
1 1 17/05/2009 15:54
Af: Reidun
Bestem selv farven
Forum  :: Mest populære
1. fod vorte (2523)
2. Nersin (2010)
4. Restricted Topic Øget hårvækst (147)
6. Restricted Topic Nersin (60)
8. Restricted Topic Whiplash (56)
9. Restricted Topic Mundbetændelse (49)
Forum  :: Nye
Hvad tror du på?
Når vi betragter folkesygdommenes hærgen blandt vore medmennesker, ser sygdommene umiddelbart ud til at ramme tilfældigt. Det er da også et faktum, at vi alle fødes med forskellige arvelige dispositioner for den ene eller anden sygdom. Men hvilke forhold i livet tror du mest trigger vores arvelige sygdomsdispositioner. Hvis du kun må vælge blot een af nedenstående muligheder hvilket svar hælder du så mest til?

Se resultater | Forrige afstemningAnsvarsfraskrivelse og forbehold

Informationerne på holistica-medica.dk er udelukkende til informationsbrug og kan ikke erstatte autoriseret professionel lægelig rådgivning eller behandling af autoriserede læger.
Informationerne på holistica-medica.dk om homøopatiske lægemidler er af generel informativ karakter. Du skal derfor altid søge autoriseret og professionel lægelig bistand til vurdering af risici eller fordele ved behandling med de enkelte præparater. For alle homøopatiske lægemidler gælder, at lægemidlerne er lægemidler uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af lægemidlerne.

Artiklerne på holistica-medica.dk kan ikke forventes altid at være "up to date" og veldokumenterede. En sådan opgave ligger udenfor formålet med holistica-medica.dk, som leverer gratis information indenfor et meget omfattende sundhedsområde, hvor det antages at mængden af den faglige viden fordobles på blot 5 år. Artiklerne er desuden baseret på en blanding af information fra videnskabelige undersøgelser samt personlige erfaringer. Indholdet i artiklerne er derfor ikke altid baseret på veldokumenterede videnskabelig valideret fakta, hvorfor artiklerne på holistica-medica.dk ikke på nogen måde må anvendes som vejledende uanset indhold.

Offentliggørelsen af informationer på holistica-medica.dk medfører ikke, at der etableres et læge/patient forhold mellem brugeren og holistica-medica.dk eller dennes rådgivere/brugere.

holistica-medica.dk/Holistica-Medica A/S kan ikke drages til ansvar, det være sig direkte eller indirekte, for nogen handling, skade, gene, personligt tab eller anden konsekvens, som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brugen af informationerne på holistica-medica.dk."COPYRIGHT 2008
Dette website eller eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Holistica-Medica A/S jævnfør lov om ophavsret. Alt indhold på dette website så som artikler, tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Holistica-Medica A/S. Alt software anvendt på dette web-site tilhører Holistica-Medica eller vores software leverandører.Holistica-Medica A/S, Apotekerbakken 23 A DK 8783 Hornsyld. SE. nr: 14091440
Tlf: +45 7683 3000 - E-mail: service@holistica-medica.dk A/S
Holistica-Medica A/S